Nerolio aliejus
citrus aurantium amara

Akcija!
Nerolio eterinis aliejus
Nerolio eterinis aliejusNerolio aliejus
Produkto kodas: 0200
Jaunina, gyvina sausą odą, padeda išsilyginti raukšlėms, odos struktūros ir ląstelių regeneracijai, neleidžia susidaryti odos strijoms ir įtrūkiams; stiprina plaukus.
Kiekis
Talpa:

1 ml

19.80 € 17.40 €

Nerolių eterinis aliejus gaminamas iš visžalių medžių karčiųjų apelsinmedžių Citrus aurantium žiedlapių distiliavimo vandens garais metodu.

Ingredients: citrus aurantium amara flower oil. Grynas, nesumaišytas su kitais aliejais!
Žaliavos kilmės šalis: Tunisas.

Savybės: jaunina, gyvina sausą odą, padeda išsilyginti raukšlėms, odos struktūros ir ląstelių regeneracijai, neleidžia susidaryti odos strijoms ir įtrūkiams; stiprina plaukus ir didina jų elastingumą.

Rekomenduojama naudoti kaip pagalbinę priemonę esant odos inkštirams; visų tipų odos priežiūrai, odos suerzinimo, suvytusios, suglebusios, sausos odos atgaivinimui, raukšlių (ypač paakių) susidarymo, kraujagyslių „piešinio“, strijų profilaktikai; plaukų stiprinimui ir jų augimo skatinimui.

Veido odos priežiūrai – kraujagyslių kraujo apytakos pagerinimui ir norint kad naudojama veido odos priežiūros priemonė geriau įsigertų į odą, labai naudinga prieš aromatinio mišinio ar kito kosmetikos produkto, papildyto nerolių eteriniu aliejumi, įtrynimą padaryti veido garo vonelę.

Kontraindikacijos: individualus eterinio aliejaus komponentų netoleravimas.

Svoris 0.02 kg
Talpa

1 ml

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Parašykite pirmą atsiliepimą apie “Nerolio aliejus”