Varnalėšų aliejus
arctium lappa

Nuostabi plaukų ir galvos odos priežiūros priemonė. Naudojamas slenkantiems plaukams, esant plikimams, pleiskanoms, sausai ir niežtinčiai galvos odai.

Talpa:

30 ml

Kiekis

3.90 

Ingredients (Sudėtis): arctium lappa root extract / helianthus annuus seed oil (100% ekologiškas varnalėšų šaknų fitolis saulėgrąžų aliejuje).

Žaliavos kilmės šalis: Jungtinė Karalystė.

Išgavimo būdas: varnalėšų aliejus išgautas ekstrakcijos būdu su saulėgrąžų aliejumi iš didžiosios varnalėšos Arctium lappa šaknų.

Varnalėša yra vaistinis augalas, apie jo savybes paminėta rašytiniuose šaltiniuose prieš 3000 metų [1], bet dauguma unikalų aktyviųjų medžiagų būdingu tik šiam augalui, išgauta ir aprašyta tik per pastaruosius porą dešimtmečių.

Varnalėšų šaknų aliejus teigiamai veikia suerzintą ir spuoguotą odą. Jo sudėtyje buvo aptiktos raminančio poveikio medžiagos, kurie mažina paraudimus ir skatina pažeistos odos gijimą [2]. Esant jautriai odai rekomenduojama naudoti atsargiai.

Populiariausias varnalėšų šaknų aliejaus kosmetinis naudojimas – plaukų priežiūrai. Varnalėšų aliejus padės atkurti gražius ir stiprius plaukus. Kaukės su šiuo aliejumi maitina plaukų šaknis, stiprina jų struktūrą, naudojamos nuo plaukų slinkimo. Varnalėšų šaknų sudėtyje aptiktos medžiagos, kurios stabdo Cutibacterium acnes plitimą (dėl kurių gali atsirasti aknė) ir kai kuriuos grybeliais sukeltos odos pažeidimus, todėl šis aliejus dar padeda atsikratyti pleiskanų [3].

Svoris 0.105 kg
Talpa

30 ml

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Varnalėšų aliejus”